Lockpipa

Det är många som längtar efter att ge sig ut och jaga och det finns många som går såna kurser så att dom får sin jaktlicens så att dom kan göra det. Det finns många sätt som man kan använda sig av för att locka till sig olika  djur som att använda sig av en lockpipa till exempel som kan locka på dom så att man kan komma i kontakt med dom på ett annat sätt.
Bra att det finns saker som man kan använda sig av för att underlätta jobbet, och många tycker att det är väldigt rogivande att vara i skogen och att njuta av naturen och ta det lugnt och ha det skönt.

Mycket som man kan göra

Ja när man har semester så finns det en hel del som man kan göra och som gör att man tycka att det var en lyckad semester och att det har varit skönt och att man kan ta det lugnt och känna att man blir utvilad som man ju vill bli när man har semester.
Min moster och hennes man jagar och dom jagar mest fågel men även älg när det är säsong för det. Och då finns det mycket kött för hela vintern och det tycker dom är bra och smidigt. Det är ju gott med älgkött och det är ju lite hälsosammare säger dom så det är ju bra. 
Ja det finns ju mycket kött på en älg så då blir det en hel del för dom som är med i laget och ska få del av den.
Det är intressant att det finns så många olika hobbys och intressen och vi tycker alla om olika saker och vill göra vissa saker men inte andra och så  vidare. Det ör ju helt naturligt att det är på det sättet för vi är ju alla olika.