Brakfest

Är det någon som vet en bra festlokal i malmö? Vi håller nu på att planera för vår bröllopsfest. Vi gifte oss för två månader sen men bestämde oss för att bara ha en liten vigsel, eller en liten ceremoni kanske jag ska säga istället, med bara de allra närmaste som närvarande. Vi hade den hemma hos min syster som bor ute på landet utanför helsingborg. På en av hennes åkrar, så snällt av dom att avverka massor med majsplantor så att vi kunde sätta upp stolar och göra en liten gång där som jag och pappa gick ner för. 

Efter det så dukade vi upp långbord, också ute mitt i majsfältet och där hade vi en så så så fin, mysig och intim middag med alla människor som betyder mest för oss. Det hölls många fina tal och det skrattades ända in på småtimmarna. Det var verkligen mitt drömbröllop och jag är så glad att vi bestämde oss för att ha det så litet. Men... sen vill man ju ha det bästa från två världar och också ha en gigantisk fest med alla vänner och bekanta så att man kan fira det storslagna i att vi har valt varann att dela resten av våra liv med. 

Så nu letar vi efter en lokal som kan ta kanske femhundra personer och så ska vi ha en rejäl fest, jag tror att vi kommer ha den i oktober så då har vi varit gifta i sex månader. Och jag funderar på om man ska ha något färgtema på festen, alltså inte att alla måste komma i samma färg utan mer i dekorationerna och kanske säga att alla ska komma i mörka färger eller något sånt. Absolut inget ´alla i rött tack´ tanken gör mig ju illamående!