Härligt med en annan vy

Man behöver inte resa lång för att njuta av vacker miljö, nu när det är sommar och semester tider så är det väldigt bra att kunna göra saker på hemma plan. Man behöver tin åka utomlands varje gång som man har semester. Det finns så tyckt kul och vackert att se och göra här hemma. En sak som man kan göra är att  ta en sightseeing båt i stockholm och njuta av Stockholms skärgård. Det är otroligt vackert, ja det är något som man borde göra någon gång. 
Även om man bor i sStockholm så är det inte alla som har gjort det och det kan vara riktigt trevligt att semestra i sin egna stad. Göra saker som man annars inte brukar göra, och  ta sig tid till att göra det.
Ja det är verkligen något som vi alla borde göra mer, och på så sätt så behöver man inte spendera så mycket pengar på semestern.

Bra och enkelt 

Ja det är både bra och enkelt och väldigt trevligt så det borde verkligen vara ett alternativ tycker jag när man planerar sin semester, sen så behöver man ju inte planera precis allt i minsta detalj. Man kan ju ta det lite som det kommer och se vad man känner för och vad det är man har lust att hitta på. Men har man ingen ide så är det en väldigt bra ide tycker jag och något som man borde passa på att göra om man har tid och lust. För det är verkligen roligt och sådant som man kommer att uppskatta och något som man kan göra igen om man känner för det då det inte är lågt eller behöver kosta så mycket.
Så det är något som jag tycker att man ska passa på att göra för att få det lite extra roligt och kul.